Få kvalitetssikret rideudstyr

Står du og mangler forskelligt rideudstyr i høj kvalitet? Så kan vi hos Maxsø Dyrefodercenter hjælpe dig. Vi er beliggende i Rødovre, så bor du i nærheden af Rødovre, Ballerup eller andre steder på Sjælland, leverer vi gerne vores varer direkte til din adresse.

Når du skal ud at finde helt nyt rideudstyr, kan det for mange være alfa og omega, at kvaliteten er i top. Hos os finder du alt lige fra rideveste til en ridehjelm, ridestøvler eller ridebukser.

Hos os finder du alt lige fra rideveste til en ridehjelm, ridestøvler eller ridebukser. Vi har også et stort udvalg af hestefoder.

 

Har du endnu ikke erfaring med rideverden, og føler du, at du er på bar bund, så sørger vi altid for at hjælpe dig godt på vej. Sammen finder vi det udstyr, du står og har brug for. Hos os får du altid meget for pengene – og vi går ikke ned på kvalitet.

Find et bredt udvalg af rideudstyr

Hos os skal du ikke være nervøs for, hvorvidt der er chance for, at du ikke kan finde det udstyr, du leder efter.​

Vi kan tilbyde:

  • Stor erfaring
  • ​Bredt udvalg
  • ​Kompetent vejledning og rådgivning.

Ridehjelme er især vigtigt udstyr, inden du begiver dig op på en hesteryg. Derfor sørger vi for, at du får det bedste af det bedste med hjem, så sikkerheden er i orden. Du er derfor til hver en tid velkommen til at kigge forbi butikken, så vi kan vejlede dig undervejs.

Ridesport kan hurtigt blive en dyr sport med udstyr, hest og ridetimer. Vi har derfor sørget for at skrue vores priser ned, så du stadig kan få høj kvalitet til en billig pris. Hos os kan du altid finde et godt tilbud uanset udstyret.​

Køb dit udstyr til ridning her

Har du allerede udset dig en specifik ridehjelm, ridevest eller andet rideudstyr? Så er du til hver en tid velkommen til at tage et smut forbi butikken og prøve varerne. Er du umiddelbart ikke i nærheden, kan du også ringe til os for flere informationer.​

Ring på telefon 44 53 36 96, eller skriv en mail til bestilling@maxsoe.dk.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt, hvis vi ikke er ved telefonen i første omgang.​

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Adresse

​Maxsø Dyrefodercenter

CVR: 28861125

Islevdalvej 100, 2610 Rødovre

phone+45 44 53 36 96

mailbestilling@maxsoe.dk

​Åbningstider

Mandag lukket!

Tirsdag til Torsdag kl. 10 - 17.30

Fredag kl. 10 - 19

Lørdag kl. 9 - 14

Bestilling af varer kan ske på:

+45 44 53 36 96