Hønsefoder har vi et stort udvalg af

Leder du efter en professionel forhandler af hønsefoder? Lige her hos Maxsø Dyrefodercenter finder du et stort udvalg af foder og andet tilbehør til høns. Du kan få fingrene i produkterne i vores forretning, som ligger mellem Rødovre og Ballerup, eller du kan bestille dem lige her på siden og få dem leveret hurtigt til døren. Vi leverer til kunder over hele Sjælland og resten af landet.

Vi har samlet et stort, men nøje udvalg af hønsefoder her på siden, så der er noget til ethvert behov. Du kan få foder til alle aldersgrupper og typer af høns, og du kan også vælge forskellige økologiske udgaver. Hvis du klikker ind på de enkelte produkter, kan du finde flere informationer, priser med mere. 

Find hønsefoder til en god pris her på siden

Fælles for alle produkterne i vores sortiment er, at de er af høj kvalitet. Selvom vi sælger foderet billigt, så går vi altså aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Folkene bag firmaet har stor erfaring inden for dyrefoder, hvilket er din garanti for, at du får nogle af markedets bedste produkter til dine dyr. 

Hvis du er i tvivl om, hvilket hønsefoder eller tilbehør du skal købe, så står vi klar med kompetent vejledning og rådgivning.

Vi sætter altid god tid af til at hjælpe den enkelte kunde, så du kan finde den løsning, som er mest optimal for dig og dine dyr. 

Her på siden finder du hønsefoder fra anerkendte leverandører såsom:

  • Mølleren
  • Versele-Laga
  • Mifuma.​

Kontakt os ved eventuelle spørgsmål

Vi tilbyder salg af øko hønsefoder og meget mere til fordelagtige priser. Vi har løbende gode tilbud på vores produkter, så det kan godt betale sig at holde øje her på siden eller kigge forbi vores butik.

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 53 36 96 eller på mail bestilling@maxsoe.dk, så hører du fra os inden længe.​

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Adresse

​Maxsø Dyrefodercenter

CVR: 28861125

Islevdalvej 100, 2610 Rødovre

phone+45 44 53 36 96

mailbestilling@maxsoe.dk

​Åbningstider

Mandag lukket!

Tirsdag til Torsdag kl. 10 - 17.30

Fredag kl. 10 - 19

Lørdag kl. 9 - 14

Bestilling af varer kan ske på:

+45 44 53 36 96